Handelsbetingelser

Michaelwith.dk ejes og drives af:

Michael With
Nordkap 6
7500 Holstebro
Cvr.: 14759700

Telefon: +45 40 88 80 00
Mail: 40888000.mw@gmail.com

Web: michaelwith.dk

Alle oplyste priser er inklusive moms

Betaling

michaelwith.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard og JCB. Betaling vil blive trukket på din konto, ved køb på webshoppen.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
michaelwith.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Bestilling af online produkter

michaelwith.dk gør opmærksom på, at fortrydelsesretten bortfalder så snart man har forladt studiet, jvf. gældende EU-lovgivning vedrørende produkter med et personligt præg
Dvs. at selve motiverne materialer farver, s/h, produkter og mål på produktet har køber selv valgt og godkendt d.d. fra optagelsen på ordren med underskrift.
Det printede produkt godkender kunden ved afhentning på en aftalt dato ved underskrift.
Når fotosessionen er afsluttet og bestillingen er godkendt, underskrives ordresedlen af både sælger og køber.

Levering af det fysiske produktet

michaelwith.dk leverer på en aftalt dato på adressen Nordkap 10, 7500 Holstebro, hvor bestilling af det printede produkt kontrolleres fysisk af køber og sælger, som køber har godkendt ved bestillingen. Inden udlevering afgiver køber sin underskrift på at det printede produkt, er som aftalt ved bestillingen.
Såfremt michaelwith.dk er skyld i en fejl som aftalt, betales alle udgifter af michaelwith.dk

Erstatningsansvar

I tilfælde af forsinkelse og i tilfælde af mangler ved det leverede produkt, har michaelwith.dk intet ansvar, hvor forsinkelsen eller manglen skyldes:

 • Fejl i eller beskadigelse af produktionsudstyr, der bevisligt har forårsaget forsinkelse eller beskadigelse af produktionen.
 • I tilfælde af arbejdskonflikter af enhver art.
 • I øvrigt enhver omstændighed som leverandøren ikke er herre over, såsom pandemier, brand, vandskader, naturkatastrofer, krig, mobilisering eller uforudsete militærindkaldelser af tilsvarende omfang, rekvirering, beslaglæggelse, oprør, uroligheder, valutarestriktioner, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner på drivkraft, eksport- og importforbud og anden lignende force majeure situation.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Såfremt det er behandlet og brugt korrekt. Vejledning af behandling og brug medfølger det produkt du har valgt.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Send ordrenummer bankkonto samt telefon nummer til 40888000.mw@gmail.com

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt hos michaelwith.dk.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, fortrydelsen skal I meddele michaelwith.dk ved at sende en mail og at I ønsker brug af fortrydelsesret.
Meddelelsen skal gives pr. mail på 40888000.mw@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt vedlægge din ordrebekræftelse samt skrive din Reg nr – Kontonummer og telefonnummer.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr, angiver du en klage her, skal du oplyse vores mailadresse: 40888000.mw@gmail.com

Persondatapolitik

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via michaelwith.dk til Nets på en sikker og krypteret SSL forbindelse fra DIBS, som er sikkerhedsgodkendt af Nets. Oplysningerne gemmes ikke af michaelwith.dk

Personoplysninger transmitteres til michaelwith.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af michaelwith.dk i en database på en central server under bedst tænkelige sikkerhedsforanstaltninger i forhold til utilsigtet adgang udefra. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Regler under fotograferingen

 1. Under en fotooptagelse hos michaelwith.dk / With Foto, er det forbudt at optage videoer eller tage billeder af andre end fotografen, da dette kan være forstyrrende for både fotograf og kunden.
 2. Personer under 18 år, skal følges med en værge.
 3. michaelwith.dk / With Foto holdes ikke ansvarlig for skade, som personer må pådrage sig under fotooptagelsen. Dette gælder både i atelieret eller på location.
 4. Under børnefotografering, er det altid forældrenes ansvar at holde øje med børnene, især hvis de er placeret i eller oven på kasser, mm.
 5. Ødelægger kunden noget under en optagelse hos michaelwith.dk /With Foto som ejet af michaelwith.dk / With Foto, er kunden altid erstatningspligtig.

Hvordan må With Foto ved fotograf Michael With bruge billederne?

 1. Ophavsretten vil altid tilhøre fotografen Michael With CVR14759700.
 2. Kunden og fotograf Michael With deler brugsretten til billederne. Michael With har feks. retten til at bruge billederne på hjemmesider, reklamemateriale og sociale medier – medmindre andet er aftalt skriftligt med jer.2a. Hvis kunde ønsker at lægge et billede ud på internettet fra et billede fotograf Michael With har copyright over, skal kunden sætte et link ind til michaekwith.dk ved et opslag billede bliver brugt til.
 3. Billederne er købt til privat brug, hvilket betyder, at det ikke må videresælges til andet kommercielt brug. (Dette inkluderer familier, venner, privat hjemmeside).
 4. Hvis billedet offentliggøres til kommercielt brug, i foreninger eller lignende uden forudgående aftale med fotograf Michael With CVR 14759700, faktureres kunden/krænkeren med minimum 3500 ddk. pr. billede.
 5. Alle former for affotografering af billeder til privat brug er forbudt. Både at tage screenshots og dele online, tage billeder af print og dele mm. Sker dette faktureres krænkeren med 5.000 dkk pr. billede.
 6. Hvis krænkeren nægter at betale beløbet, videregives sagen til inkasso.

Læs mere om copyright og ophavsret her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=129901

Kontakt mig
close slider

  Vil du være opdateret med de seneste nyheder og eksklusive tilbud?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og vær blandt de første til at få adgang til spændende indhold og fantastiske tilbud! Tilmelding er hurtig og nem – indtast din e-mailadresse og klik på "Tilmeld nu"

  Tak for din tilmelding

  0
   0
   Din kurv
   Din kurv er tomTilbage til webshop