Masterpiece

Jeg kan godt lide mennesker og er oprigtigt interesseret i at finde ud af, hvad der driver dem – for at kunne genskabe dem i nogle fotografier, som de ikke selv havde forventet…

Tiden – Naturen – Lyset – Følelser – Legen

Er nogen af de redskaber jeg bruger….

  1. Når “godt nok” IKKE er nok til at du vil hænge det op i dit/Jeres hjem som en dekoration
  2. Når du ønsker at få et fotografisk værk af Michael With, som man kan se på igen og igen og finde nye ting ved det hver gang
  3. Hovedmotivet bliver skabt til at passe ind i Jeres hjems farver og de materialer der er i Jeres hjem
  4. Når du vil bruge ½ -1 dag på optagelsen af Jeres nye familiefotografi

Jeg kan levere lige fra professionelt print på papir til kunstlook, hvor vi printer direkte på træ samt mange andre kunstmaterialer, der kan passe ind i Jeres hjem.

Et Masterpiece fotografi er specielt skabt til at vise et symbol:  familien

Eventuelt kører vi ud til et sted, man har ejet i familien igennem mange år fx sommerhus eller til skønne naturområder – ellers finder jeg et unikt sted i Danmark!

 

Bliv personligt informeret om Masterpiece Family af Michael With…

Kontakt Michael her

Denne vej

“En oplevelse for livet”

 

quoteEfter en lang periode i sommeren 2014 med fantastisk vejr, ville skæbnen, at netop dén dag vi skulle have taget billeder til et Masterpiecefoto, blæste det helt vanvittigt og regnen silede ned. Det var ikke uden en vis portion skepsis, vi drog af sted – kunne der overhovedet komme noget godt ud af det? Michael With forsikrede os dog om, at vejret ikke var et problem – det hele handlede om at give sig god tid og finde det unikke i situationen. Med fornyet optimisme og Vesterhavets meterhøje bølger som kulisse, kraftig blæst og sand fygende om ørene, formåede Michael at indfange det helt specielle øjeblik, der fortæller om sammenholdet, nærværet og de gode grin i vores familie. Der er så meget energi i det billede, og det er en fornøjelse at se på hver dag!

Anette Wulff Olesen
Holstebro

 

Masterpiece Galleri